X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4056

Veronica Dragalin, despre critica din partea lui Spînu: "Nu o înțeleg"

3 mai. 10:45   Societate
4832 0

Șefa Procuraturii Anticorupție (PA), Veronica Dragalin, susține că acuzațiile ministrului Infrastructurii, Andrei Spînu, legate de investigarea modului în care decurge licitația de la Aeroportul Internațional Chișinău (AIC), nu pot împiedica cercetarea cazului.

Șefa PA a precizat că procesul penal privind licitația de la AIC a fost pornit încă în luna ianuarie, iar faptul că această informație a apărut mai tîrziu în presă nu este problema procurorilor.

"Înțeleg că sînt opinii diferite, dar pot să vă asigur că PA investighează toate lucrurile care se întîmplă. Procesul penal a fost pornit în ianuarie 2024. Noi ne facem treaba noastră, ca procurori, sîntem obligați să investigăm dacă există suspiciuni.

De multe ori, concluzia poate fi refuzul de a porni urmărirea penală, pentru că nu sînt găsite încălcări", a declarat Veronica Dragalin la tv8, notează Noi.md cu referire la ziua.md.

Anterior, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, s-a arătat nedumerit și deranjat de procesul penal deschis de procurori în legătură cu scandalul de la AIC, menționînd că, în acest fel, sînt descurajați investitorii.


14
9
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?