X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

ACUM ar putea boicota prima ședință a Parlamentului

21 mar. 2019,, 07:40   Politică
3790 5

Prima ședință a noului Parlament va avea loc astăzi. Decretul de convocare a Legislativului a fost semnat de Igor Dodon.

Blocul ACUM a anunțat că, cel mai probabil, va boicota ședința, protestînd astfel față de condamnarea lui Gheorghe Petic și Sergiu Cebotari, transmite Tv8.md.

„Am mari dubii că noi vom asista la această ședință”, a precizat Alexandru Slusari, deputatul blocului ACUM.

Informația a fost confirmată și de un alt deputat de la „ACUM”, Sergiu Litvinenco. Acesta a declarat că o decizie finală în acest sens încă nu a fost luată.

Tot astăzi, cei din „ACUM” intenționează să protesteze în fața Parlamentului, înainte de începerea ședinței. Motivul ar fi condamnările de ieri ale lui Gheorghe Petic și Sergiu Cebotari, pe care formațiunea le denunță ca fiind „absurde” și „pe nedrept”.


Între timp, reprezentanți ai Partidului Socialiștilor și ai Partidului Democrat au declarat că se vor prezenta la ședință și că sînt gata să înceapă lucrul în Legislativ.

Partidul Șor nu a răspuns la telefon pentru un comentariu. Anterior, și Ilan Șor anunțase că deja a pregătit cîteva proiecte legislative.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?