COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 762 106 INFECTAȚI 285 321(+1371)   TRATAȚI 269 685     DECESE 6632(+15)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2919
Puterea stiri: 6631

Accesoriul lui Voronin cu care a atras, ieri, toate privirile

27 iul. 08:00   Politică
4650 8

Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a reușit să se facă remarcat chiar la prima ședință a noului Legislativ. Totul datorită unei perechi de ochelari de soare pe care i-a purtat întreaga ședință.

Motivul pentru care liderul comuniștilor a ales să poarte accesoriul într-o încăpere închisă rămîne cu semn de întrebare.

În schimb, Vladimir Voronin a reușit să atragă privirile colegilor din plen, dar și a internauților care n-au obosit să facă glume pe seama imaginii acestuia, scrie Noi.md cu referire la Agora.

Ședința de constituire a noului Parlament a început cu onorarea imnului de stat, apoi preşedintele Curţii Constituţionale a anunţat despre validarea mandatelor aleşilor.

Președintele Maia Sandu a ţinut un discurs în care a subliniat care ar trebui să fie prioritatea parlamentului şi a viitorului guvern.


După discursul de mai bine de jumătate de oră a președintelui, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, a solicitat ca ședința să fie reluată joi, fapt ce a nemulţumit opoziția.

Astfel, ședința Legislativului va continua joi, 29 iulie, începînd cu ora 10:00.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽