COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

La Bălți ar putea fi organizate puncte de control la intrările în oraș

La Bălți ar putea fi organizate puncte de control la intrările în oraș

Mai mulți locuitori din Bălți au venit cu inițiativa de a organiza puncte de control la intrările în oraș. Voluntarii spun că sînt pregătiți să creeze mai multe echipe de serviciu pentru a monitoriza situația non-stop.

Aceștia au venit cu un apel către autoritățile centrale și locale. Oamenii cer costume de protecție, termometre, substanțe dezinfectante, dar și susținerea autorităților locale, transmite Noi.md cu referire la Nordnews.md.

Unul dintre voluntari spune că, astfel, locuitorii municipiului vor fi mai în siguranță, iar agenții economici vor evita o eventuală criză.


Viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, a declarat că voluntarii nu sînt suficient de pregătiți pentru asemenea acțiuni și că nu ar trebui să se expună riscului. Mai mult, acesta a dat asigurări că în oraș sînt întrerprinse toate măsurile de securitate.

„Avem dispoziția prim-ministrului. Azi am avut o ședință pentru situații excepționale. Am stabilit locurile cu risc sporit. Lucrează opt echipe care se ocupă de închiderea localurilor de agrement și magazinele care nu comercializează produse alimentare, a declarat Grigorișin.

În prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 29 de cazuri de infectare cu coronavirus.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load