COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

29 de cazuri confirmate de coronavirus în Republica Moldova

29 de cazuri confirmate de coronavirus în Republica Moldova

Laboratorul Agenției Naționale de Sănătate Publică a confirmat 29 cazuri de infecție cu noul coronavirus, informează Noi.md.

Potrivit statisticii în prezent în Republica Moldova avem un caz de îmbolnăvirea cu vîrsta între 0-9 ani, 2 cazuri între 10 -19 ani, 3 cazuri între 20 - 29 ani, 5 cazuri între 30 – 39 ani, 4 cazuri între 40 - 49 ani și 5 cazuri între 50-59 ani.

„15 cazuri avem de import, pacienții au venit din Italia, Franta, Marea Britanie și Elveția iar 14 cazuri sînt de transmisie locală în Chișinău Hîncești, Soroca. Avem spitalizate 25 de persoane cu diagnosticul confirmat”, a spus ministrul sănătății Viorica Dumbrăveanu.


Potrivit ministrului, în cazul pacientei intubate, starea ei de sănătate rămîne în continuare critică, pe parcursul nopții înregistrîndu-se o înrăutățire a situației.

Reamintim că primul caz de coronavirus în Republica Moldova a fost înregistrat pe 7 martie 2020, fiind vorba de o femeie revenită din Italia. Potrivit medicilor, starea pacientei este critică, aceștea luptînd pentru viața ei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load