Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Fracturi ale oaselor din cauza turbulenţei

30 noi. 2016,, 03:00   Externe
2063 0

Пассажиры китайской авиакомпании переломали кости из-за турбулентности
Foto: lenta.ru

Şapte persoane de la bordul unei nave a companiei aeriene chineze China Eastern Airlines au avut de suferit din cauza turbulenţei severe, comunică publicaţia The Australian.


Incidentul s-a produs marţi, 29 noiembrie, la apropierea navei aeriene de Aeroportul Internaţional din Sidney. La bordul avionului se aflau 212 pasageri, dintre care, din cauza turbulenţei au suferit cinci, precum şi doi membri ai echipajului.

După cum precizează portalul Airlive, ei şi-au traumatizat gîtul, s-au ales cu leziuni ale spatelui şi capului, iar două persoane – cu fracturi ale maxilarului și încheieturii mîinii. Nava a aterizat cu bine la Sidney, după care victimele au fost transportate la clinici australiene.

La începutul lunii octombrie un avion al companiei aeriene Air New Zealand a ajuns în zona unei turbulenţe severe deasupra Vietnamului. În consecință, au avut de suferit trei însoțitori de zbor și un pasager. La finele lunii august, la bordul unui avion al companiei americane United Airlines, din motive analogice, au fost accidentate 16 persoane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?