Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Chirtoacă luat la „ochi ” de Procuratura Anticorupție

17 noi. 2016,, 16:17   Societate
3959 4
Дорин Киртоакэ попал в поле зрение Антикоррупционной прокуратуры
Foto: noi.md

Procuratura Anticorupție s-a autosesizat în urma declarațiilor făcute de către fostul viceprimar Vlad Coteț, într-o înregistrare video cu camera ascunsă, realizată de reporterii portalului crimemoldova.com, în care acesta susține că primarul și viceprimarul capitalei, Dorin Chirtoacă și Nistor Grozavu ar face „otkaturi nebune” la Primărie.


„În cadrul cauzei penale în care este cercetat Vladimir Coteț aceste declarații sînt luate în considerație”, a precizat pentru Realitatea.md, Maria Vieru, purtătorul de cuvînt al Procuraturii Generale.

Totuși, cu privire la faptul că pe numele lui Dorin Chirtoacă și al lui Nistor Grozavu, de asemenea ar exista dosare penale pentru corupție, informație comunicată în aceeași înregistrare video de către Vlad Coteț, reprezentanta Procuraturii Generale susține că nu este adevărat: „La moment, în cadrul acestor cauze penale primarul nu are statut procesual”, a declarat Maria Vieru.

Amintim că la începutul lunii noiembrie, pe portalul crimemoldova.md a apărut o înregistrare video cu camera ascunsă în care fostul viceprimar Vlad Coteț face despre afacerile mai puțin curate de la Primărie, în care ar fi implicată conducerea instituției.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?