X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Sandu: Sprijinul exprimat de PLDM a fost unul pripit

22 sep. 2016,, 16:18   Politică
5165 3

Foto: realitatea.md

Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate au depus astăzi listele de subscripție la CEC, pentru înregistrarea în cursa electorală, informează NOI.md.


Formațiunea a reușit să colecteze circa 24 de mii de semnături în susținerea candidaturii Maiei Sandu. Aceasta a ținut să dezmintă zvonurile precum că PLDM, PAS și PDA au renunțat la ideea numirii unui candidat comun la alegeri. Sandu a subliniat că formațiunea sa își va respecta angajamentul asumat anterior.

„Trebuie să fim mai atenți atunci cînd facem declarații. Nu este vorba de relațiile doar dintre niște lideri, dar și de coeziunea pe care trebuie să construim între electoratul celor două partide. Oricare ar fi candidatul, el va avea nevoie de sprijinul tuturor cetățenilor care vor să schimbe această guvernare. Dacă o să ne certăm, atunci o să supărăm și electoratul și va fi mai greu să-l mobilizăm la vot”, a punctat Sandu.

În ceea ce privește exprimarea susținerii liderului PLDM, Viorel Cibotaru, pentru candidatura Maiei Sandu, liderul PAS a declarat că nu cunoștea despre această intenție.

„Acest sprijin exprimat de PLDM înainte să se anunțe cine este candidatul comun a fost unul pripit și vrem să le cerem tuturor părților să nu creeze alte situații de tensiune, care vor fi speculate de oponenții politici”, a adăugat Sandu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?