X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

PLDM a ales între Sandu și Năstase

21 sep. 2016,, 12:27   Politică
7472 9

PLDM a ales între Sandu și Năstase
Foto: zdg.md

Președintele PLDM, Viorel Cibotaru, a anunțat că o va susține pe Maia Sandu în cursa pentru funcția de președinte al Republicii Moldova.


Aflat într-o vizită la Bruxelles, alături de vicepreședintele PLDM Vadim Pistrinciuc și președinta PAS, Maia Sandu, Cibotaru a menționat că partidul pe care îl conduce o va susține pe Maia Sandu în alegerile prezidențiale.

„Astăzi Maia Sandu este unicul politician în Republica Moldova care are curajul și pregătirea necesară pentru a demonta acest sistem corupt. Maia Sandu este văzută de cetățeni ca unicul politician care poate fi eficient în lupta atât cu mafia cât și cu problemele geopolitce cu care se confruntă Republica Moldova”, a declarat Cibotaru pentru Europa Liberă.

Mai mult, Cibotaru a declarat că astăzi PLDM și Maia Sandu au „viziuni comune”.

„Cred că colegii mei mă vor susține la Consiliul Național, pentru ca în mod oficial să o susținem în aceste alegeri prezidențiale”, a mai spus Cibotaru.

Declarațiile lui Cibotaru sunt oarecum surprinzătoare, în condițiile în care anterior PLDM, PAS și PDA au anunțat că vor conveni asupra unui candidat comun la funcția de președinte

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?