Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

La Moscova va avea loc Festivalul moldovenesc „Strugurele de smarald”

20 sep. 2016,, 10:15   Societate
4857 0
В Москве пройдет молдавский фестиваль «Изумрудный виноград»
Foto: mail.ru

În perioada 24 septembrie – 9 octombrie, în cadrul Festivalului „Toamna la Moscova” va fi organizat festivalul moldovenesc „Strugurele de smarald”, prilejuit de cea de-a 25-a aniversare a independenței Moldovei, relatează NOI.md.


Ambasadorul Moldovei în Federația Rusă, Dumitru Braghiș, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă la Moscova conceptul de bază al Festivalului. Cei prezenți au fost familiarizați cu programul cultural pentru 24-25 septembrie 2016, care include concerte festive, proiecții de animație moldovenească și prezentarea filmului lui Emil Loteanu „Poienile roșii”, precum și premiera cărții „Chișinăul meu”, ai cărei autori sînt renumiții contemporani care și-au împărtășit amintirile despre Chișinău.

Organizatorii Festivalului i-au invitat pe toți la evenimentele culturale, precum și le-au sugerat să viziteze standurile cu produsele moldovenești și să efectueze degustarea bucatelor naționale care vor fi prezentate de agenții economici, participanții la expoziția cu vînzare, care va avea loc în perioada întregului festival.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?