X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Chirtoacă, despre imaginile în care apare beat, cu sticla în mînă: Ne-am distrat deocheat

12 sep. 2016,, 11:30   Societate
7222 7

Chirtoacă, despre imaginile în care apare beat, cu sticla în mînă: Ne-am distrat deocheat
Foto : noi.md

Primarul capitalei reacționează la filmulețul apărut pe internet, în care apare cu sticla în mînă și fredonează mai multe piese rusești, relatează NOI.md.


Edilul susține că a presupus că aceste imagini video vor apărea pe internet, însă argumentează că nu este într-un local de lux, dar într-o simplă spălătorie.

„Sîntem oameni cu toții, ne permitem sa ne distrăm, uneori poate mai deocheat. Undeva, într-o sticlă, a mai rămas coniac de atunci pînă astăzi, pentru cine dorește. Este în garaj, în spălătorie, nu în localuri de lux etc. Da, a fost cu vreo 3-5 ani în urmă, intr-o iarnă, pe la o bucată de noapte. Am ascultat și muzică rusească, muzica nu are treabă cu politica și restul. Ascultam "Liubă" încă în studenție, sînt reprezentativi pentru ruși, chiar mi-au plăcut. E drept că de cînd cu Crimeea – mai greu. Ca atare, tine de activitățile private ale unor oameni. Dar oricum, vizionare plăcută!”, a scris acesta.


Edilul consideră că imaginile video au fost publicate în contextul în care Consiliul municipal Chișinău planifică să examineze mîine chestiunea referitoare la organizarea unui referendum de revocare a lui din funcție. Totodată, el consideră că prin această metodă se fac încercări de a acumula 34 de voturi în favoarea chestiunii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?