X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ministerul Economiei a prelungit termenul unui concurs de selectare a administratorilor

18 aug. 2016,, 13:30   Societate
2274 0
Продлен конкурс на должность главного администратора трех ЗСП Молдовы
Foto: esp.md

Ministerul Economiei a prelungit termenul concursului de selectare a administratorilor principali ai trei zone ale antreprenoriatului liber – “Expo-Business-Chişinău”, ”Tvardița” și ”Parcul de Producție ”Taraclia”.


După cum a comunicat instituţia, termenul limită de depunere a documentelor pentru participare la concurs a fost prelungit de la 5 august pînă la 9 septembrie curent.

Documentele de participare la concurs pot fi expediate prin e-mail: olga.volcov@mec.gov.md sau depuse pe adresa: mun. Chişinău, Piaţa Marii Adunării Naţionale, 1 (bir.235, persoana de contact Olga Volcov).

Documentele adiționale ce țin de organizarea concursurilor pentru ocuparea funcțiilor de administratori principali ai ZAL “Expo-Business-Chişinău”, ”Tvardița” și ”Parcul de Producție ”Taraclia” sînt plasate pe pagina web a Ministerului Economiei la rubrica ”posturi vacante”.

Anterior, Guvernul Moldovei a aprobat demisia a trei conducători ai zonelor antreprenoriatului liber din Moldova. În particular, prin decizia Cabinetului de Miniştri, au fost eliberaţi din funcţii administratorii principali ai zonelor antreprenoriatului liber “Expo-Business-Chişinău” – Nicolai Calinin, ”Tvardița” – Constantin Maslincov, și ”Parcul de Producție ”Taraclia” – Vladimir Taucci.

După cum a menţionat vicepremierul Octavian Calmîc, toţi aceştia au depus cereri de plecare. De remarcat că pentru cei trei conducători nu expirase termenul mandatului de 5 ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?