Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Chirtoacă neagă totul: Chioșcurile nu-s ale mele, licitațiile nu le împart apropiaților

12 aug. 2016,, 17:00   Capitala
3688 6
Киртоакэ всё отрицает: Ларьки не мои, тендеры своим не раздаю
Foto: omg.md

Primarul general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a publicat o postare pe o rețea de socializare în care a răspuns tuturor orășenilor care îl critică.


Primarul s-a referit în special asupra unei publicații de pe o rețea de socializare în care a fost felicitat cu ziua de naștere și în care i s-a urat să aibă parte de toate „bunurile” de care beneficiază chișinăuienii în perioada aflării lui în fruntea Primăriei Chișinău.

Chirtoacă a mulțumit pentru felicitări, însă a menționat că aproape toate reproșurile care îi sînt adresate nu corespund realității.

„Nici eu, nici rudele mele nu dețin nici un chioșc în Chișinău. În anul 2007, cînd am venit la putere, în oraș erau deja 5 mii de chioșcuri. Eu am majorat impozitele pentru ele, le-am schimbat locația. Cu timpul chioșcurile vor dispărea”, consideră primarul.

Chirtoacă neagă și faptul că rudele lui devin cîștigători ai diferitor licitații, că panourile de publicitate sînt demontate selectiv, iar compania de construcție a membrului Partidului Liberal Iurie Dîrda activează cu încălcarea legislației.

„Nu faceți altceva decît să faceți publicitate obiectelor construite de Dîrda, pentru că ei nu primesc nimic de la Primărie și nu fac nimic ilegal”, a declarat Chirtoacă.

Primarul recunoaște că se face vinovat doar de tergiversarea reparației străzilor.

„Avem probleme legate de termenele de executare a lucrărilor. Recunoaștem și ne cerem scuze. Pur și simplu dorim ca totul să fie calitativ. Ne-am ars odată cu strada Alba Iulia, pe care am reparat-o în două luni și e suficient”, a scris Chirtoacă.

De menționat că despre „calitatea” reparației efectuate de Primărie se poate judeca după strada Vasile Alecsandri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?