Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Burlacul rîvnit Usatîi a relatat de ce nu se căsătoreşte

7 aug. 2016,, 01:00   Politică
7585 5
Завидный холостяк Усатый рассказал, почему не женится
Foto: vedomosti.md

Liderul Partidului Nostru a dezvăluit în reţelele sociale secrete din viaţa personală şi a recunoscut că slujeşte poporului.


Primarul de Bălţi Renato Usatîi a fost căsătorit cu Carolina Tampiza, fiica omului de afaceri Constantin Tampiza. Din primul mariaj Ustaîi are două fiice – Valeria şi Alexandra. La moment liderul Partidului Nostru este liber şi în reţelele sociale a explicat de ce:

„Am fost întrebat: „De ce nu eşti căsătorit? Eu am răspuns: „Aparţin poporului!” Un prieten de-al meu, care cunoaşte din prima mînă situaţia în Moldova, a adăugat: „Vulturii nu reproduc în captivitate!” - a scris Usatîi pe pagina sa de pe facebook.

Recent, în una din emsiunile televizate, politicianul a spus că şi-a găsit aleasa inimii şi intenţionează să se căsătorească, ulterior el personal a publicat pe reţelele sociale fotografii cu Sandra Dodon, fiica omului de afaceri Alexandru Dodon, căruia îi aparţine hotelul “President”. Chiar a mers la balul ei de absolvire.

“Intenţionez să mă căsătoresc ca şi toţi oamenii. Mi-am găsit aleasa inimii. Ea ştie aceasta, dar să vedem cum vor evolua lucrurile. Totul va fi bine”, - şi-a dezvăluit Renato Usatîi secretele vieţii personale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?