X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Atentat Nisa: Mărturiile vecinilor atacatorului

15 iul. 2016,, 17:01   Externe
4588 0

Соседи водителя-террориста из Ниццы рассказали о нем
Foto: lenta.ru

Vecinii atacatorului de la Nisa au declarat pentru presa franceză că acesta era un bărbat mereu „solitar” și „tăcut”, care nu interacționa mai niciodată cu ei.


Mohamed Lahouaiej Bouhlel nu arăta mai deloc precum o persoană religioasă și purta adesea pantaloni scurți.

Bărbatul identificat de autorități ca fiind șoferul camionului, folosea o bicicletă pe care o urca în locuinţă sau o lăsa lângă o camionetă de serviciu, a povestit Sebastien, vecinul lui Mohamed Lahouaiej Bouhlel.

Vecina lui de palier, Alexia, a relatat că a stat de vorbă cu el o singură dată, când acesta a întrerupt contorul electric. La etajul superior, o familie numeroasă a povestit pentru presa franceză că tânărul nu răspundea niciodată la salut.

Doar o locuitoare de la parter, Anan, a declarat că era suspicioasă cu privire la acest vecin, „un bărbat arătos, care îi fixa prea mult cele două fiice”.

O percheziţie a avut loc vineri dimineaţa la un apartament pe numele lui Mohamed Lahouaiej-Bouhlel, ale cărui acte au fost găsite în camionul cu care a comis joi noaptea.

ATENTAT NISA. Sărbătoarea de Ziua Națională a Franței de la Nisa s-a transformat într-o baie de sânge în noaptea de 14 spre 15 iulie, după ce un camion a intrat cu viteză în mulțimea adunată pentru a vedea focurile de artificii. Bilanțul tragediei se ridică la peste 84 de morți și peste 100 de răniți, potrivit autorităților franceze, care au specificat că acesta s-ar putea modifica, multe dintre victime fiind în stare gravă. Printre răniți se află și doi cetățeni români, soț și soție.

Șoferul camionului, un francez de origine tunisiană, care intrat într-una dintre cele mai aglomerate piețe din orașul francez, a fost împușcat de autorități. În vehicul au fost găsite mai multe arme și grenade, care s-au dovedit a fi arme false.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?