X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Timofti a obosit și a plecat ... în vacanță în Carpați

15 iul. 2016,, 11:30   Societate
4812 2
Тимофти устал и уехал … на отдых в Карпатах
Foto: tass.ru

Președintele Nicolae Timofti pentru prima dată pe parcursul mandatului de patru ani a decis să plece în concediu.


Șeful statului a plecat în vacanță imediat după încheierea cereminiei de depunere a jurămîntului de către noul membru al Curții Constituționale Veaceaslav Zaporojan. Informația a fost confirmată pentru deschide.md de secretarul general al Președinției, Ion Păduraru, notează NOI.md.

Timofti nu a dorit să fie prea original, alegînd în calitate de destinație de vacanță România. Potrivit lui Păduraru, președintele va petrece o soptămînă în cunoscuta stație balneară Borsec din Carpații de Est. Președintele a plecat în vacanță împreună cu familia, care va sta într-o vilă special arendată cu acest prilej.

Secretarul general al Președinției a mai spus că Timofti va continua să-și exercite atribuțiile de șef al statului chiar și în concediu. Președintele va reveni acasă deja pe 23 iulie.

Mandatul lui Nicolae Timofti a expirat la 23 martie, însă el va exercita funcția de președinte pînă la alegerea unui noi șef al statului, șa scrutinul din 30 octombrie. Timofti le-a solicitat jurnaliștilor ca în acest timp să nu fie catalogat cu sintagma „președinte interimar”.


Stațiunea balneară Borsec este renumit prin apele sale minerale curative. Apa minerală „Borsec” este cunoscută în Europa de sute de ani, obținînd nuimeroase distincții la concursurile internaționale din Paris, Berlin, Viena și alte orașe.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?