X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Egalitate între moldoveni și turci în bătălia fotbalistică din Europa League

15 iul. 2016,, 11:05   Sport
2386 0

Egalitate între moldoveni și turci în bătălia fotbalistică din Europa League
Foto : sporter.md

Ultima reprezentantă a Moldovei în UEFA Europa League, “Zimbru” Chişinău, a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu “Osmanlispor” din Turcia, în prima manşă a turului doi al competiției continentale.


Gruparea din Ankara a deschis prima scorul prin Numan Çürüksu, minutul 12, cînd a reușit un frumos artificiu tehnic din interiorul careului.

Jucătorii noștri nu au decăzut psihologic şi au continuat să-şi trimită oamenii spre poarta turcilor, ceea ce a și adus roade pe tabela de marcaj, cînd fotbalistul crescut la Școala “Zimbru”, Veaceslav Zagaevschi, în minutul 24, a readus egalitatea, 1-1, scor menținut pînă la pauză.

Cele două formaţii au căutat golul cu mai multă construcție pe faza de atac în partea a doua. Chișinăuienii au fost primii care au găsit culoare în ofensiva turcilor. Ilie Damaşcan, un alt fotbalist crescut în pepiniera proprie, în minutul 62, a pus echipa din capitală la conducere pe tabela de marcaj, 2-1.

Turcii, cu un lot mai valoros, au dat din nou lovitura prin Engin Bekdemir, în minutul 77, după o nesincronizare a defensivei “Zimbrului”.

Scor final 2-2 la Chișinău, iar calificarea se va disputa joia viitoare la Ankara.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?