X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Socialiștii cer demisia ministrului Dezvoltării Regionale

15 iul. 2016,, 10:57   Politică
2392 2
Socialiștii cer demisia ministrului Dezvoltării Regionale
Foto: realitatea.md

O nouă moțiune simplă asupra activității unui membru al Guvernului Filip a fost depusă astăzi de socialiști, notează NOI.md.


De această dată socialiștii au cerut demisia ministrului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bîtca, arugmentînd că corupția în acest domeniu „înflorește”, iar banii alocați pentru dezvoltarea zonelor rurale sînt cheltuiți ineficient. Totodată, fruntașii PSRM i-au reproșat ministrului lipsa de intervenție în scandalul diplomatic izbucnit la Chișinău, după ce ambasada Franței a fost nevoită să-și sisteze activitatea consulară.

„Acest minister s-a transformat în «ministerul feudalizării Republicii Moldova». Dezvoltarea regională este dezorientată. În 95% dintre localitățile țării, consiliile locale nu dispun de planuri de dezvoltare urbanistică. Ministerul nu face regulă în domeniu. Construcțiile ilegale le vedem peste tot în Moldova, nu doar în Chișinău. Franța a fost obligată să-și sisteze activitatea consulară în Moldova, din cauză că în prejma Ambasadei a răsărit un imens complex rezidențial”, a spus deputatul PSRM Vasile Bolea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?