Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

„Viorica-Cosmetic” le-a împărtășit vizitatorilor „IA Mania” secretele frumuseții (VIDEO) ©

14 iul. 2016,, 17:45   Business
3916 0
«Viorica-Cosmetic» поделилась с посетителями «Ia Mania» секретами красоты (ВИДЕО)
Foto: noi.md

Tradiția și portul popular au reînviat weekend-ul trecut la o nouă ediție a festivalului „IA Mania” desfășurată la Holercani.


Într-o atmosferă caldă, zeci de oameni, de la mic la mare, și-au etalat ținutele desprinse parcă dintr-o altă epocă, notează Noi.md.

Nu doar iile au constituit un punct de atracție pentru vizitatori, dar și standul companiei „Viorica-Cosmetic”, care a fost un participant de vază al evenimentului. Reprezentanții firmei i-au bucurat pe vizitatori cu oferte speciale, produse cosmetice de calitate la prețuri avantajoase și le-au dezvăluit secretele frumuseții.

PR-managerul companiei Madlen Melnic a remarcat că participarea „Viorica-Cosmetic” la acest festival nu este întîmplătoare, întrucît are drept scop promovarea frumosului și tradiției.

„Pentru noi este o adevărată onoare să fim parte a acestui eveniment frumos, deoarece considerăm că avem atribuție nemijlocită la tot ceea ce ține de tradiție. Compania noastră deja de 27 de ani produce cosmetică de calitate, îmbinînd naturalețea și darurile plaiului natal. Putem observa o tangență directă a produselor noastre cu tematica festivalului. Această tangență este reprezentată de seria de produse «Violelle», ambalajul căreia conține ornamente tradiționale și au propria lor legendă”, a spus Madlen Melnic.

Produsele cosmetice și cele de îngrijire marca „Viorica- Cosmetic”au fost înalt apreciate de vizitatori, în special pentru ingredientele lor naturale. Mai multe doamne și domnișoare dornice să arate impecabil au făcut coadă la standul companiei pentru a le testa sau a le achiziționa.

Cea de-a IV-a ediție a Festivalul artelor renăscute din tradiții – „IA Mania” s-a desfășurat pe malul rîului Nistru în satul Holercani, raionul Dubăsari. Programul festivalului a inclus tîrguri de bucate și produse artizanale, o competiție de colecții vestimentare tradiționale, concursuri de artă murală, muzică și dansuri populare live.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?