X 
Cutremure stiri: 502

Polițistul care a lovit un pieton era beat la volan

14 iul. 2016,, 16:05   Societate
2787 2

Polițistul care a tamponat un pieton era beat la volan
Foto : mosadvocat.ru

Procuratura municipiului Chişinău a declanşat astăzi o cauză penală în privinţa unui poliţist din cadrul Inspectoratului Naţional de Patrulare, care a tamponat un pieton pe strada Grigore Ureche din capitală.


Potrivit procurorilor, în dimineaţa zilei de astăzi, un angajat al Inspectoratului Naţional de Patrulare a tamponat o femeie care traversa carosabilul, ulterior automobilul acestuia fiind proiectat într-un pilon electric. În urma impactului, victimei i-au fost cauzate multiple fracturi, aceasta fiind internată în spital. Îndată după accident, poliţistul a fost suspus unui examen medical, constatîndu-se că el era în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, concentraţia vaporilor de alcool în aerul expirat constituind 0,84 mg/l.

Poliţistul, în vîrstă de 23 de ani, a fost reţinut preventiv de către procurori pe un termen de 72 de ore.

Pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei de către persoana care conduce mijlocul de transport, săvîrşită în stare de ebrietate, legislaţia prevede pînă la 4 ani închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав