X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Detalii de la locul prăbușirii elicopterului SMURD

2 iun. 2016,, 15:49   Societate
3071 4

Detalii de la locul prăbușirii elicopterului SMURD
Foto : noi.md

Un elicopter SMURD s-a prăbușit în după amiaza zilei de astăzi lîngă pădurea din satul Haragîş, raionul Cantemir.


Martorii prezenți la fața locului spun următoarele:

"Au căzut în marginea localităţii. Nu sînt victime printre locuitorii satului. Au căzut în pădure. Nimeni nu a rămas în viaţă. Plouă tare. Poliţiştii strîng totul grămadă. E straşnic. Aproape este stadionul. Nu cred că pilotul a încercat să aterizeze pe stadion. Elicoperul avea viteză, dar a zbura normal. Vîntul e moderat acum, nu e puternic", a declarat un martor

În același timp, primarul din localitate consider că elicopterul s-a prăbuțit din cauza unor neregului. “A intrat în pădure, s-au lovit şi au căzut. Nu putem spune cine sunt victimele. Durere mare. Cineva a încercat să salveze pe altcineva, dar şi-a pierdut viaţa. Rezervoarele au explodat de trei ori. Primul cadavru a fost scos înainte de bubuituri. Sunt vreo 40 de oameni la faţa locului", a declarat primarul satului Haragîş, raionul Cantemir, Iurie Bălănuţă.

”Eram la mine, în biroul de la Primărie. Avea o distanţă foarte mică de pămînt. Vira cînd la stînga, cînd la dreapta. Era ploaie mare. Nu se vedea nimic. Era totula alb în faţă. Nu era vânt puternic. Nu ştiu dacă au fost explozii, era prea mare distanţa. Da, m-am speriat. S-a auzit o bubuitură. Au trecut cîteva maşini de pompieri după 25 de minute, poate mai repede. Unii oameni s-au apropiat. Am văzut că au trecut mai multe maşini. Ei au încercat să aterizeze, dar nu au reuşit. Iarba era pătulită pe un teren mare", a declarat un alt martor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?