Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Noi posibilități de export pentru fructele moldovenești pe piața Marii Britanii

14 iun. 17:00   Economie
3473 1

Identificarea și explorarea oportunităților de export pentru fructele moldovenești pe piața britanică deschid noi perspective comerciale promițătoare.

În perioada 11-13 iunie, Asociația Moldova Fruct, împreună cu cinci producători și exportatori de fructe din Republica Moldova, au efectuat o misiune comercială în Marea Britanie.

Scopul principal al vizitei a fost identificarea și explorarea oportunităților de export pentru fructele moldovenești pe piața britanică.

Delegația moldovenească a avut întîlniri cu importatori de fructe, reprezentanți ai celor mai mari lanțuri de retail din Marea Britanie, precum și cu operatori din piețele angro. Discuțiile s-au axat pe potențialul fructelor moldovenești pe piața britanică, unde au fost identificate oportunități promițătoare, în special pentru mere, prune, struguri de masă și cireșe.

În cadrul misiunii, trei companii britanice și-au exprimat intenția de a vizita Moldova pentru a analiza posibilitățile de import în sezonul următor. Este evident că există un interes pentru fructele moldovenești pe piața Marii Britanii, dar este necesară o mai bună cunoaștere a Moldovei ca sursă de aprovizionare. Vizitele planificate ale importatorilor britanici vor ajuta la stabilirea unor relații comerciale și la creșterea vizibilității produselor noastre pe piața britanică.

4
3
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?