Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Un nou centru pentru copii și tineri s-a deschis în capitală

22 mai. 13:15   Capitala
3227 0

La cinci ani de activitate, Centrul Municipal de Tineret Chișinău a lansat o nouă oportunitate pentru copii și adolescenți. Potrivit Primarului General al Capitalei, Ion Ceban, de această dată, este vorba despre Centrul de Informare al Tinerilor.

„Acest Centru reprezintă un nou punct de informare și suport pentru toți tinerii care caută resurse, îndrumare și oportunități! Este situat pe Strada Pietonală „Eugen Doga” și va activa zilnic, de luni pînă duminică, de la ora 15:00 la 20:00”, a menționat edilul, notează Noi.md.

Misiunea Centrului respectiv este de a sprijini tinerii în dezvoltarea lor personală și profesională, oferindu-le acces la informații esențiale și oportunități de creștere.

De asemenea, aceștia pot afla diverse informații despre programe de suport financiar, oportunități de voluntariat, consultație psihologică și formări și instruiri tematice, a mai spus Ion Ceban.

În cei cinci ani de activitate al Centrului Municipal de Tineret, Primăria Municipiului Chișinău, prin Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, a reușit să deschidă cinci Centre moderne de Tineret, să atragă un număr mare de copii și adolescenți, care, în prezent, pot colabora atît între ei, cît și cu cei din Republica Moldova și din străinătate.

3
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?