X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Valeriu Triboi, învinuit de către un antreprenor de complicitate la scheme frauduloase

27 oct. 2015,, 16:00   Economie
5445 1
Предприниматель обвинил замминистра экономики в участии в сомнительных схемах
Foto: infotag.md
Viceministrul Economiei Valeriu Triboi este învinuit de înstrăinarea unui bloc locativ în construcţie din or. Ialoveni, prin intermediul unor scheme frauduloase. Cu astfel de declaraţii a venit marţi, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia "Infotag", fostul administrator al companiei "Anevas Cuant", Vasile Chiţiniuc.

"În schema de înstrăinare a complexului locativ au fost implicate mama şi soţia viceministrului Triboi, dar şi firma "Merant Plus", al cărei director este o persoană apropiată oficialului", a declarat fostul administrator al firmei "Anevas Cuant", căreia îi aparţinea proiectul de construcţie a blocului.

"Din momentul întocmirii contractelor, Valeriu Triboi a şi început, propriu zis, "atacul raider", asupra agentului economic "Anevas Cuant" SRL, soldat cu acţiuni din partea lui Valeriu Triboi şi ale complicilor săi, cu scopul acaparării drepturilor de proprietate asupra complexului locativ din or. Ialoveni", a precizat fostul administrator.

În cele din urmă Vasile Chiţiniuc a fost lipsit de dreptul de proprietate, iar construcţia complexului este stopată pentru moment.

Conform declaraţiilor făcute de fostul administrator, în aceste scheme sînt implicate persoane cu funcţii de răspundere atît din cadrul judecătoriilor, cît şi din cadrul Consiliului raional Ialoveni.

În prezent construcţia se află în gestiunea Sofiei şi Agnesei Triboi, mama şi, respectiv, soţia viceministrului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?