Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Cînd vor fi prezentate rezultatele recensămîntului din 2014

20 oct. 2015,, 09:30   Societate
2716 0

Foto: publika.md

Rezultatele recensămîntului populației urmează a fi publicate pînă la sfîrşitul anului 2016. Despre acest lucru s-a discutat în cadrul şedinţei Comisiei naţionale pentru recensămîntul populației și al locuințelor 2014 la care a participat şi premierul Valeriu Streleţ.

Şeful Guvernului a cerut instituţiilor de resort să urgenteze executarea prevederilor legale în contextul dat, precum şi să asigure ajustarea estimărilor financiare corespunzătoare.

"Recensămîntul populației și al locuințelor este o misiune de importanţă naţională, deoarece rezultatele acestui exerciţiu servesc drept bază pentru evaluările necesare la planificarea şi elaborarea politicilor în toate sferele social-economice", a subliniat prim-ministrul.

Reprezentanţii partenerilor de dezvoltare, care au participat la şedinţă, au salutat intenţia premierului Streleţ de a accelera procesul de definitivare a tuturor procedurilor aferente recensămîntului, menţionînd disponibilitatea de a acorda asistenţa şi expertiza necesară în acest sens.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?