Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Coca-Cola închide producerea în Moldova

25 sep. 2015,, 18:00   Business
10865 5

Coca-Cola închide producerea în Moldova
Foto: nayada.ru

Coca-Cola Imbuteliere Chisinau SRL anunta consolidarea activității operațiunii sale prin extinderea sursei de aprovizionare existente din Romania si Ucraina. Ca urmare, activitatea de imbuteliere din Chisinau va inceta, informează Agora.md.

Aceasta decizie este rezultatul unui proces permanent de analiza a infrastructurii deținute de Coca-Cola Imbuteliere Chisinau si este parte a strategiei noastre de eficientizare si dezvoltare pe termen lung, sustinand in continuare investitiile in piata de desfacere din Republica Moldova.

Compania regreta ca urmare a acestei decizii vor fi afectate o parte din locurile de munca din organizatie. Toate pozitiile disponibile in companie si care corespund din punct de vedere profesional vor fi oferite celor 29 de angajati care intra in procesul de restructurare.

Mai mult, in urmatoarele doua luni, angajații de la Producere vor beneficia de asistență din partea companiei in consiliere de cariera si plasarea fortei de munca conform calificarii lor profesionale. La sfârșitul perioadei, angajații vor primi pachete compensatorii în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Coca-Cola Imbuteliere Chisinau SRL opereaza pe piata din Republica Moldova din 1994. Compania isi propune sa creasca in continuare afacerea prin intermediul unui portofoliu variat de produse care va raspunde cerintelor consumatorilor sai.

Sursa: Agora.md

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?