X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Suruceanu: Nunta Şevciuk-Ştanski a fost una pe cât de frumoasă, pe atât de modestă!

21 sep. 2015,, 10:45   Showbiz
11094 6

Suruceanu: Nunta Şevciuk-Ştanski a fost una pe cât de frumoasă, pe atât de modestă!
Фото: moldova.org

Interpretul Ion Suruceanu susţine că nunta lui Evgheni Şevciuk şi a Ninei Ştanski a fost una modestă, dar foarte frumoasă. „ A fost o nuntă pe cât de frumoasă, pe atât de modestă. Fără foc de artificii şi moderatori faimoşi de nuntă. La nuntă au fost 40-45 de invitaţi, rude ale mirelui şi ale miresei şi câţiva prieteni”, a relatat pentru Moldova.ORG In Suruceanu.

Interpretul a dezvăluit că mirele a purtat un costum clasic, cu o cămaşă fără cravată, iar mireasa a optat pentru o rochie de o nuanţă bej, având în păr floricele. „A fost un cuplu foarte armonios”, a menţionat Ion Suruceanu. De asemenea, interpretul a spus că evenimentul a avut loc într-un mic local, cu o terasă frumoasă, ce se află după Râbniţa.

„Am pregătit un program de 40-45 de minute şi am cântat piese pe care de obicei le cânt la nuntă”, a menţionat Ion Suruceanu. Potrivit lui, la nuntă de asemenea a mai cântat şi o tânără interpretă din regiunea transnistreană. Pe tot parcursul evenimentului, partea muzicală a fost dirijată un tânăr DJ.

„Nu au fost personalităţi, a fost o nuntă modestă, dar foarte frumoasă, care mai rar se poate vedea aici, la Chişinău. Nu au fost artificii grandioase, de parca s-ar începe războiul, aşa cum se practică la noi”, a adăugat el.

Întrebat ce le poate reproşa internauţilor care deja s-au grăbit să-l acuze „că a cântat pentru separatişti”, Ion Sruceanu a declarat că nunta este un eveniment în afara politicii. „Am cântat pentru două personalităţi care şi-au unit destinul.”, a spus Ion Suruceanu.

Amintim că Evgheni Șevciuk a anunţat, în cadrul unei conferințe de presă, pe 31 august, că se căsătorește cu Nina Ștanski, iar aceasta va pleca din funcția de „ministru de externe”. Vineri administraţia dela Tiraspol a anunţat că cei doi s-au cununat într-o biserică dintr-un sat îndepărtat din raionul Camenca.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?