X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Moldindconbank și MasterCard continuă să surprindă clienții cu noi servicii! ©

8 sep. 2015,, 10:01   Societate
5760 0

Din septembrie, BC ”Moldindconbank” S.A. a extins posibilităţile serviciului P2P MICB. Acum, toți deținătorii de carduri MasterCard emise de băncile din Moldova au posibilitatea să transfere bani de pe un card pe altul direct la bancomatele Moldindconbank 24/24.

În același timp, pentru clienţii Moldindconbank, serviciul «P2P MICB» a devenit mai accesibil, astfel pentru a transfera bani pe orice card MasterCard emis de alte bănci din Moldova, puteţi accesa serviciul de acasă, prin intermediul sistemelor de deservire la distanță oferite de către Moldindconbank: MICB Web Banking și MICB Mobile Banking 1 (disponibil pe GooglePlay și AppStore).

Începînd de azi, pentru a transfera rudelor, prietenilor sau partenerilor dvs. o anumită sumă de bani, nu mai pierdeți timpul prețios pentru a transmite bani. Este suficient să accesaţi serviciul «P2P MICB» ca să transferați bani pe orice card MasterCard emis în Republica Moldova.

Transferul «P2P MICB» poate fi efectuat doar utilizând numărul cardului MasterCard al beneficiarului, nu mai sunt necesare rechizitele contului bancar utilizate în cazul unui transfer bancar obișnuit.

Tot ce aveţi de făcut – mergeţi la cel mai apropiat bancomat Moldindconbank, introduceți cardul dvs. MasterCard în bancomat și fără a retrage numerar:

✓ introduceți nr. cardului MasterCard al beneficiarului,
✓ culegeţi suma transferului (suma minimă constituie 200 MDL),
✓ selectaţi valuta transferului.

Toate transferurile efectuate prin intermediul serviciului «P2P MICB» - reprezintă transferuri rapide și sunt realizate în regim real.2

De serviciul „P2P MICB” poate beneficia orice deţinător al cardului MasterCard emis de către o bancă din Moldova, fără înregistrarea suplimentară la sediul Băncii. Serviciul este disponibil la toate cele peste 174 bancomate Moldindconbank amplasate pe teritoriul țării (lista bancomatelor o puteți accesa aici http://www.micb.md/atm-ro/).

Prin intermediul serviciului «P2P MICB», în scop de donație, pot fi efectuate transferuri nu doar în MDL, dar și în valută străină USD/EUR.3

Pentru serviciul «P2P MICB» Moldindconbank aplică limite tranzacționale și percepe comisioane de la inițiatorul tranzacției în conformitate cu Tarifele băncii.4

Serviciul „P2P MICB” – transferaţi bani mai simplu decît vă imaginaţi!

Vă reamintim că prin intermediul Serviciului „P2P MICB” toți deținătorii de carduri MasterCard emise de către băncile din Republica Moldova pot alimenta 24/24 contul de card cu numerar prin intermediul bancomatelor „CASH-IN” Moldindconbank.

Urmăriți noutățile noastre, în curînd Serviciul „P2P MICB” se va completa cu un funcţional nou, exclusiv!

În cazul în care deja utilizaţi serviciul MICB Mobile Banking, pentru activarea noilor servicii în cadrul serviciului „P2P MICB” este necesar să actualizaţi aplicaţia pe smartphone-ul Dvs.
2 Moldindconbank nu poartă răspundere de termenii și modul de alimentare a cardurilor emise de alte bănci din Republica Moldova
3 În cazul în care, valuta în care se face transferul diferă de valuta contului cardului destinatar, convertirea valutară se face automat, în concordanţă cu regulile şi tarifele aferente acestui tip de tranzacţii a băncii emitente a cardului
4 Moldindconbank nu poartă răspundere pentru valoarea şi modul de percepere a comisioanelor de către banca beneficiarului şi/sau banca Iniţiatorului transferului/alimentării.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?