Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Fusu: Președintele Ghimpu niciodată nu dă indicații prin telefon

25 aug. 2015,, 15:00   Politică
6076 5

Fusu: Președintele Ghimpu niciodată nu dă indicații prin telefon
Foto: noi.md

Corina Fusu, Ministru Educației vine să dezmintă informațiile precum că angajații din cadrul ministerului primesc indicații prin telefon de la liderul PL, Mihai Ghimpu. Aceasta declară că Mihai Ghimpu nu dă indicații niciodată, îndeosebi angajaților de la Educație, relatează NOI.md.

„Președintele PL, Mihai Ghimpu, a fost în vacanță două săptămîni, timp în care mi-am început activitatea la minister. Președintele Ghimpu niciodată nu dă indicații prin telefon și nici în altă formă unor angajați, în cazul dat al Ministerului Educației. El nici măcar mie nu mi-a dat indicații. Sper că și mai departe vor avea loc discuții și nu indicații în cadrul partidului”, a afirmat Corina Fusu în cadrul unei conferințe de presă.

În același timp, Fusu a solicitat membrilor de la minister, care au primit aceste indicații, să vină cu o înștiințare în scris către ea.

„PL nu are obișnuința și practica de a da indicații politice. Rog persoanele din minister, care au primit indicații prin telefon de la președintele PL, să vină cu această declarație în formă scrisă și să-mi spună ce fel de indicații au primit. Atunci am să consider că sunt probe, altfel am să le consider zvonuri”, a menționat ministrul Educației.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?