X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Nepotul lui Vlad Filat, eliberat din arest

21 aug. 2015,, 10:29   Societate
6399 5

Fondatorul „Caravita” a fost eliberat din arest
Foto : omg.md

Fondatorul companiei „Caravita”, Vladimir Rusu, care este și nepotul lui Vlad Filat, a fost eliberat astăzi din izolator. Decizia a fost luată de Judecătoria sectorului Buiucani, notează NOI.md.

În urma deciziei instanței, Vladimir Rusu a fost transferat în arest la domiciliu. Potrivit procurorului care instrumentează cazul, activitatea lui Rusu în gestionarea companiei „Caravita” a fost una formală.

„Rolul acestuia a constat în semnarea unor acte de împuternicire a unor persoane, pentru a gestiona compania. Mai mult decît atît, domnul Rusu Ion a recunoscut și și-a asumat unele acțiuni privind gestionarea personală a unor companii care sînt implicate în unele tranzacții suspecte cu banii de la Banca de Economii . În aceste circumstanțe, instanța a statuat ca Vladimir Rusu să fie în continuare cercetat în stare de arest la domiciliu”, a explicat procurorul Adriana Bețișor.

Precizăm că Vladimir Rusu a fost arestat preventiv la mijlocul lunii iulie, în dosarul care vizează fraudele de la BEM. Acesta, de rînd cu tatăl său, Ion Rusu, și administratorul “Caravita”, Igor Cijov, sînt acuzați de spălare de bani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?