Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Ştanski neagă că ar fi implicată în accidentul din Tiraspol

13 aug. 2015,, 14:00   Societate
6894 2
Foto: mfa-pmr.org
Ministrul Afacerilor Externe al autoproclamatei RMN, Nina Ştanski, afirmă că nu a fost implicată în accidentul grav de circulaţie, produs în ajun, în centrul Tiraspolului.

Potrivit agenţiei "Infotag", diplomatul a scris pe reţelele de socializare că "la Tiraspol, în apropiere de sediul MAE s-a produs într-adevăr un accident de circulaţie. Într-un automobil Audi A6 au fost traumatizate serios o doamnă şi un copil. Celălalt automobil implicat în accident (de marcă Honda - "I") tînărul nu a suferit. Toţi şoferii de la MAE sînt adulţi, cu experienţă mare. Viteza de circulaţie maximă admisă la Tiraspol este de 55 km".

Ştanski a comunicat că ştirea (despre accident - "I") este prezentă pe toate sursele oficiale ale MAI, însă pe site-ul Ministerului de Externe al RMN informaţia lipseşte.

Dorinţa de a comenta situaţia, Ştanski a explicat-o prin apariţia unor informaţii neveridice în presa moldovenească, menţionînd că "toată ziua a petrecut-o la locul de muncă, iar seara cu familia".

Potrivit unor surse media, miercuri, la ora 12.30 în urma unei ciocniri la intersecţia străzilor Sverdlov şi Manoilor a automobilelor cu mărcile Honda şi Audi au fost traumatizate 2 peroane: o femeie şi copilul ei minor. Atît doamna, cît şi copilul au fost spitalizaţi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?