X 
Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Streleţ: prin votarea guvernului Moldova a făcut un pas înapoi

13 aug. 2015,, 09:15   Politică
4454 9

Foto: noi.md

Guvernul Republicii Moldova a luat măsuri de stabilizare, iar situaţia deja nu mai este atît de dramatică, precum a spus Thorbjorn Jagland, susţine premierul moldovean.

Prin votarea Guvernului, Moldova a făcut un pas înapoi şi nu mai sîntem pe marginea prăpastiei, a spus premierul Valeriu Streleţ, comentînd o declaraţie a Secretarului General al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, care susţineaacum cîteva zile că ţara noastră s-ar afla în pragul unor cataclisme ce ar putea să producă inclusiv consecinţe la scară regională.

Streleţ a susţine că deja au fost luate mai multe măsuri în vederea stabilizării domeniilor problematice. Totodată, dînsul este de părere că „trebuie să ne debarasăm de aceste clişee, pe care, probabil, le-am meritat”.

„Acum trebuie să nu mai admitem derapaje, ci să mergem pe o cale corectă”, susţine premierul. Potrivit lui, în declaraţia lui Jagland există, totuşi, „o doză de adevăr”, dar nu şi „atîta dramatism, cum a fost expus”. Însă declaraţia a alarmat şi a trezit îngrijorare în rîndurile guvernării. Dar, „pe viitor nu trebuie să mai oferim temeiuri ca asemenea declaraţii să fie făcute de demnitari de înalt rang”, a mai spus premierul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?