X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Acțiuni ilegale depistate la frontiera de stat

18 iun. 2015,, 15:00   Societate
2745 0
Нарушения на государственной границе
Foto: trm.md
Pe parcursul ultimelor 24 de ore, la frontiera de stat a Republicii Moldova au fost depistate un șir de acțiuni ilegale, transmite NOI.md.

Astfel, șase persoane au încălcat regimul de frontieră și al punctelor de trecere, iar alți doi cetățeni străini au încălcat termenul legal de ședere pe teritoriul Republicii Moldova.

Totodată, au fost înregistrate și cinci tentative de traversare ilegală a frontierei în baza actelor false și un caz de transportare a bunurilor fără acte de proveniență.

Trei persoane care se află în conflict cu legea au fost reținute în punctele de trecere a frontierei. Doi cetățeni moldoveni au fost deportați din Uniunea Europeană, iar alți patru au primit refuz de intrare. De asemenea, la doi cetățeni ai Republicii Moldova li s-a interzis accesul de a intra pe teritoriul Federației Ruse.

Punctul de trecere Ciadîr-Lunga – Maloiaroslaveț, care și-a sistat activitatea din cauza unor lucrări de întreținere la rețeaua de energie electrică, în prezent activează în regim normal.

Conform datelor parvenite de la direcțiile regionale ale Poliției de Frontieră, în punctele de trecere, atît pe sensul de intrare, cît și pe cel de ieșire din țară, fluxul de persoane și mijloace de transport a fost unul echilibrat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?