X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Moldova a jucat la egalitate cu Liechtenstein, dar a rămas ultima în grup

15 iun. 2015,, 12:45   Sport
3001 1
Foto: noi.md
Naţionala Moldovei, în cadrul ciclului de selectare EURO-2016, ieri, în deplasare a jucat la egalitate cu echipa Liechtenstein – 1:1, relatează agenția Infotag.

Echipa adversă prima a deschis scorul, primul gol fiind marcat în minutul 19 de Sandro Viser.

Echipa moldovenească a reuşit să egaleze scorul abia la minutul 43, cînd, datorită unei pase a lui Nicolai Milinceanu, Gheorghe Boghiu a reuşit să marcheze un gol.

Echipa Moldovei a condus întregul joc, dar nu a reuşit să obţină victorie.

"Meciul cu echipa Liechtenstein a demonstrat boala veche a fotbalului moldovenesc – incapacitatea de a transforma momentele potrivite în goluri. Fotbaliştii duc lipsă de tehnică, au probleme la capitolul raţionalitate la marcarea loviturilor finale în porţi. De asemenea, jucătorii sînt stresaţi psihologic – un număr mare de meciuri fără victorii, chiar şi în meciurile cu asemenea echipe la Luxembourg (0:0) şi Liechtenstein (0:1 la Chişinău)", a explicat fostul antrenor al selecţionatei Moldovei, Anatol Teslev.

După şase meciuri echipa Republicii Moldova are două puncte din 18 posibile şi ultimul loc în grup. Penultimul loc în tabel, cu cinci puncte, îl ocupă echipa Liechtensteinului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?