X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Aeroportul Internaţional Chişinău trece la orarul de vară

19 mai. 2015,, 14:45   Societate
2685 1

Foto: noi.md

În perioada estivală, companiile aeriene îşi intensifică procesul de consolidare şi dezvoltare a reţelei de rute, avînd în vedere numărul sporit de pasageri.

Aeroportul Internaţional Chişinău se află în acest an într-un trend ascendent privind numărul curselor aeriene, cel al pasagerilor, dar şi al destinaţiilor oferite (peste 32 la număr). Au fost introduse destinaţii noi, accesibile direct de pe Aeroportul Internaţional Chişinău.

Astfel, pasagerii pot beneficia de zboruri regulate spre Madrid în fiecare zi de joi, spre Viena în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri şi spre Riga în fiecare zi de marţi, joi şi sîmbătă.

De asemenea, din luna mai au început şi primele curse charter către Turcia şi insulele greceşti. Astfel, cursa spre Antalya are o frecvenţă de şapte ori pe săptămînă, iar cea spre Bodrum va fi operată în fiecare zi de joi.

Turiştii care optează pentru o vacanţă în Grecia vor avea oportunitatea să zboare direct spre Heraclion (Creta) în fiecare zi de duminică începînd cu 24 mai şi în fiecare zi de miercuri din 10 iunie.

Noutatea verii este cursa charter spre Tivat (Muntenegru), care nu a mai fost operată anterior. Aceasta va fi disponibilă începînd cu 19 iunie pînă pe 18 septembrie în fiecare zi de vineri.

Tot în această perioadă va creşte frecvenţa săptămînală a zborurilor spre şi dinspre Moscova, Paris, Roma, Londra şi Atena.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?