Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Consilier municipal: Unii angajaţi ai Primăriei trăiesc din contul problemelor din capitală

19 mar. 2015,, 16:30   Societate
4087 3
Некоторые сотрудники примэрии живут за счет проблем в Кишиневе
Foto: politik.md
Unii angajaţi ai Primăriei îşi duc traiul din contul problemelor existente în Chişinău. Declarația a fost făcută de către consilierul neafiliat Oleg Cernei joi, la şedinţa Consiliului Municipal, în timpul examinării subiectului privind repartizarea ilegală a terenurilor pentru construcţie şi corupţie, notează agenţia "Infotag".

Cernei a luat în vizor automobile luxoase cu care vin la serviciu unii funcţionari, împărtăşind opinia primarului Dorin Chirtoacă, care a afirmat că "în Primărie sînt milionari, şi nu în lei, ci în euro".

Cernei a menţionat că, "privind situaţia repartizării ilegale a terenurilor, se creează impresia că toate se fac intenţionat şi toate permisiunile pentru diferite structuri de a acţiona parvin de la Dorin Chirtoacă şi şefa Direcţiei asistenţă juridică, Diana Gurschi".

"Este necesar de creat o comisie specială de investigare a repartizării ilegale a terenurilor, iar pe perioada funcţionării acesteia să fie înlăturată din funcţie şefa Direcţiei asistenţă juridică. Comisia este creată nu pentru răfuială, ci pentru a investiga încălcările şi pedepsi vinovaţii, din cauza cărora municipiul a fost prejudiciat cu 380 de milioane de lei", a explicat el.

Consilierul municipal din partea Partidului Comuniştilor Victor Gurău a spus că "problema trebuie soluţionată complex şi, dacă primarul nu a reuşit să rezolve problemele oraşului, va trebui să răspundă conform legii".

Fracţiunea Partidului Liberal al părăsit şedinţa, după ce s-a anunţat o pauză.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?