X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Aparatul preşedintelui kîrgîz a refuzat să comenteze vizita lui Almazbek Atambaev în Moldova

18 mar. 2015,, 08:45   Politică
4483 0
Аппарат президента Кыргызстана подтвердил: Алмазбек Атамбаев был в Кишиневе
Foto: newsmaker.md
Vizita preşedintelui Kîrgîzstanului, Almazbek Atambaev, la Chişinău a fost dictată "exclusiv de interesele naţionale al Kîrgîzstanului", a comentat şeful Direcţiei politică externă a Aparatului Preşedintelui Kîrgîzstanului, Sapar Isakov, vizita de săptămîna trecută la Chişinău a şefului republicii kirghize.

Potrivit agenţiei "Infotag", citând informaţia din presa kîrgîză, Aparatul Preşedintelui acestei ţări consideră că la moment "este inoportun de comentat" vizita stranie a lui Almazbek Atambaev în Moldova.

"Deocamdată este inoportun de comentat întrevederea de la Chişinău, dar afirm: ca şi restul acţiunilor preşedintelui, aceasta a fost dictată exclusiv de interesele naţionale ale Republicii Kîrgîzstan", a spus Isakov, răspunzînd la solicitarea jurnaliştilor de a comenta întîlnirea lui Atambaev cu prim-vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.

Sapar Isakov este convins că "în final, aceasta vor contribui la sporirea autorităţii Kîrgîzstanului pe arena internaţională".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?