X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4066

Vinuri de calitate, tehnică vinicolă – la „ExpoVin Moldova 2015” (VIDEO)

18 feb. 2015,, 17:30   Business
6589 0

На Молдэкспо открылась выставка «ExpoVin Moldova 2015»
Foto: noi.md

Astăzi, la CIE Moldexpo s-a deschis ediția a XXIV-a a Expoziției internaționale specializate a industriei vinicole „ExpoVin Moldova 2015”.

În cadrul acesteia, circa 100 de producători din domeniul viticulturii și vinificației și-au expus produsele. „Fiecare stand reprezintă cîteva mărci, companii din diferite țări. Fiecare specialist poate face cunoștință cu aproximativ 100 de companii din 12 țări ale lumii. Scopul expoziției este de arăta tot ce e nou și ce schimbări s-au petrecut pe parcursul unui an în cadrul companiilor”, a declarat organizatoarea Marina Tiron, intervievată de NOI.md.

Pe rafturile expoziționale pot fi văzute sticle de vin, divin, brandy, suvenire, dar și tehnică necesară pentru producerea mărfurilor de calitate. Unii producători au pregătit surprize pentru vizitatori. Totodată, aceștia din urmă vor avea ocazia să facă și o degustare a vinurilor expuse: „Specialiștii amatori pot nu numai să vadă, dar să și cumpere, să facă o degustare, o apreciere”, a completat Marina Tiron.

„La expoziție prezentăm vinuri, divinuri, dar am lansat și o nouă gamă de produse. Mai prezentăm figurine cu lichior, cu vin și divin”, a precizat reprezentantul unei companii vinicole.

Printre participanții la expoziție se numără mărci renumite precum „Călărași Divin”, „Vismos”, „Kvint” și altele.

Expoziția se va desfășura pînă pe 21 februarie.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?