Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Voronin: Discuția cu Gaburici a fost constructivă

16 feb. 2015,, 17:29   Politică
7665 5

Voronin: Discuția cu Gaburici a fost constructivă
Foto: noi.md

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, salută faptul că Chiril Gaburici a acceptat să candideze la funcția de premier într-o situație dificilă pentru țară. Politicianul a evitat să spună dacă fracțiunea parlamentară a PCRM va susține guvernul Gaburici în Parlament, în ziua votării, dar a precizat că deputații "vor fi constructivi", informează NOI.md.

„Dumnealui conștientizează în se moment crucial își asumă această responsabilitate de a candida. Am salutat acest pas hotărîtor. Am înaintat niște propuneri legate de proiectul programului. Am discutat despre aceea că vom fi foarte constructivi în ziua respectivă, cînd va fi supus votului programul noului guvern. Noi niciodată nu am înaintat condiții, noi nu avem condiții, ci doar propuneri constructive”, a spus Voronin, după întrevederea de astăzi.

„Am discutat ce trebuie să facem pentru a scoate țara din impasul economic și social, o listă de propuneri și idei – să le introducem în programul de guvernare. Cu toți partenerii cu care m-am întîlnit am cerut de la toți susținere și să se implice”, a spus la rîndul său Chiril Gaburici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?