X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Moldova nu refuză să elibereze licențe companiilor de transport transnistrene

9 feb. 2015,, 17:00   Societate
4043 0
Молдова не отказывает в лицензировании приднестровских пассажироперевозчиков
Foto : moldnews.md
„Niciodată nu am refuzat și nici acum nu refuzăm să eliberăm sau să prelungim licențele de activitate întreprinderilor de transport de pasageri transnistrene. Însă le solicităm în mod egal companiilor din stînga și dreapta Nistrului care activează în transportul de pasageri să prezinte toate documentele prevăzute de lege”, a declarat șeful Camerei de Licențiere din Moldova, Valentin Guznac, intervievat de NOI.md.

Șeful Serviciului transport și drumuri din Transnistria, Maxim Posajennikov, a declarat că Camera de Licențiere din Moldova refuză să elibereze sau să prelungească organizațiilor de transport transnistrene licențele pentru transportul de pasageri.

„Nu pot spune cu exactitate cîte refuzuri au fost înregistrate, deoarece nu avem o asemenea statistică, însă unicul motiv de refuz poate fi lipsa unor documente. Indiferent de locul desfășurării activității economice, noi le recomandăm, subliniez, le recomandăm transportatorilor de pasageri transnistreni să-și reînregistreze treptat transportul în Moldova, în special, transportul de pasageri, pentru a putea obține plăci de înmatriculare de model european. Dar și în acest caz termenul de valabilitate al numerelor transnistrene nu este limitat, așa că prezentați-ne întreg pachetul de documente, chiar și în variantă electronică, și timp de o zi licența va fi eliberată”, a dat asigurări Guznac.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?