Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Biblioteca „Ion Creangă” i-a premiat pe cîștigătorii concursului „Vis de iarnă”

5 feb. 2015,, 18:00   Societate
4056 0
Foto: tv7.md
Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă” a organizat un concurs de creație cu genericul „Vis de iarnă”, la care au participat 21 de copii de la grădinița „Auraș-Păcuraș” din Chișinău, care au prezentat 23 de lucrări. Pe 4 februarie au fost desemnați cîștigătorii concursului.

Copiii, împreună cu bibliotecarele, au explorat filmulețe și jocuri electronice din CD-urile educaționale „Vis de iarnă” și „Clinchet de clopoței”. Apoi, împreună cu părinții și educatorii, copiii au confecționat lucrări prin care au reprezentat personaje și obiecte din aceste programe educaționale.

„Lucrările copiilor au fost plasate pe pagina de Facebook a bibliotecii pe 14 ianuarie și s-au votat pînă pe 25 ianuarie. În temeiul voturilor acumulate de fiecare lucrare au fost desemnați laureații Premiului Mare, premiilor I, II și II. De asemenea, s-au oferit și două diplome de mențiune și un premiu special al Bibliotecii. Toți laureații au primit diplome, premiile constînd din cărți, articole de birotică”, a relatat directorul adjunct al Bibliotecii „Ion Creangă”, Eugenia Bejan, intervievată de NOI.md.

În urma voturilor acumulate, premiul mare i-a fost acordat Nicoletei Pînzari. Pe locul I s-a situat Nicoleta Armaș, pe locul II – Valentin Varzaru și pe locul III – Alisa Alexeenco. Doi copii au primit mențiune, iar unul s-a ales cu un premiu special. Restul participanților au primit în dar cărți, iar educatoarele – diplome de participare.

Evenimentul-concurs a fost organizat de Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă” în colaborare cu „Ascendia Design” și Grădinița „Auraș-Păcuraș” din Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?