X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Muravschi: Absurditatea acestei propuneri este evidentă

29 ian. 2015,, 13:10   Politică
10773 13
Foto: europalibera.org
Societatea trebuie să primească un semnal clar de la liderii politici despre aceea unde duc ei țara, consideră fostul vicepremier al Moldovei, Alexandru Muravschi, relatează NOI.md.

„În prima lună a anului 2015 nu s-a vorbit nimic despre planurile reprezentanților coaliției pentru soluționarea problemelor social-economice, prioritățile dezvoltării economice, care ar trebui să fie reflectate în Programul Guvernului, pe care ei vor fi dispuși să-l formeze și susțină. Bineînțeles că Guvernul va prezenta (este obligat să prezinte) acest program. Însă societatea trebuie să primească un semnal clar de la liderii politici. Deocamdată însă, nu e nimic”.

Alexandru Muravschi a criticat încercările politicienilor de a-și justifica imposibilitatea de a aduce Moldova în UE deja în viitorul apropiat. În opinia lui, „acesta este un joc fără sens, cînd cineva vorbește despre depunerea cererii de aderare la UE, dar în același timp apar alți înțelepți, cu gîndire profundă, care explică inutilitatea acestei idei. Într-adevăr, absurditatea acestei propuneri este evidentă. Chiar atît de mult au slăbit liderii în luptele lor ascunse, dacă au ajuns să se ocupe cu asemenea prostii”.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?