X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Guvernul ucrainean a instituit stare de urgență în regiunea Donețk

26 ian. 2015,, 17:05   Externe
4283 4

Foto: udm.ru

Cabinetul de miniștri de la Kiev a instituit starea de urgență în regiunea Donețk. Aceasta va cuprinde și o parte din regiunea Lugansk, care este parțial ocupată de militanții proruși. Declarația a fost făcută de prim-ministrul ucrainean Arsenii Iațeniuk, informează UNIMEDIA, cu referire la tsn.ua.

”În conformitate cu Codul de protecție civilă al Ucrainei, cabinetul de miniștri a adoptat astăzi decizia privind declararea stării de urgență în regiunile Donețk și Lugansk", a declarat Iațeniuk, adăugînd că oficialii au decis de asemenea să creeze comisii regionale pentru situații de urgență.

Potrivit premierului ucrainean, o astfel de măsură va permite o conlucrare mai eficientă a tuturor autorităților pentru a asigura siguranța cetățenilor și protecția populației.

UNIMEDIA amintește că la sfîrșitul lunii noiembrie președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, a implimentat decizia Consiliului Național de Securitate, care a dispus declararea stării de urgență la nivel național în sectorul energetic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?