X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Renault planifica sa reinvie Renault 5

19 ian. 2015,, 16:38   Ştiri Auto
4115 0
Фото: Auto Express
Renault elaborează urmașul modelului Renault 5, produs în perioada anilor 1972 - 1996. Se presupune, că noul hatchback compact va face parte din șirul de modele Twingo și Clio.
Conceptul viitorului model a fost denumit Value Up. În prezent asupra lui muncește o echipă de designeri și ingineri ai centrului noilor elaborări Renault, vizitat recent de jurnaliștii de la Auto Express.

Masa prototipului este de 830 kg. În arhitectura lui au fost utilizate materiale naturale, inclusiv intercalări din lemn la portiere și elemente de bambus pentru fortificarea părții din față a caroseriei. Utilizarea acestor soluții în cazul versiunii comerciale a hatchbackului Renault Value Up va avea consola din față total digitală. Panoul de comandă este înlocuit cu un ecran LCD, în dreapta volanului se află încă un displey. Restul panoului frontal este ocupat de două monitoare LCD de 15,9 țoli, prin intermediul cărora pot fi dirijate toate funcțiile automobilului.

Reprezentanții Renault susțin că versiunea finală a automobilului va fi prezentată după efectuarea tuturor corectărilor și completărilor reieșite din critica și avizele survenite.

Lungimea conceptului este de 3,8 metri, greutatea - 830 kg, ceva mai puțin ca la Clio, dar mai mult ca la Twingo. Renault Value Up va avea consola frontală total digitală, iar panoul de comandă va fi înlocuit cu monitoare senzoriale. Posibil, Renault Value Up va deveni un concept lucrativ care va fi demonstrat la unul din salo9anele auto viitoare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?