X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Noul Nissan X-Trail este «Automobilul Anului-2014» in China

16 ian. 2015,, 15:14   Ştiri Auto
3555 0
Фото: nissan
Noul Nissan X-Trail a mai obținut un premiu notoriu. Alianța publicațiilor automobilistice din China a numit noul crossover Nissan «Automobilul anului 2014» în China.
«Ne pare bine, pentru noi este o mare cinste conferirea premiului «Automobilul anului» pentru noul Nissan X-Trail» – a spus Susumu Ucikoși, director administrator al companiei mixte Dongfeng Nissan. «Noul Nissan X-Trail a debutat în China în martie, 2014 și a fost primit binevoitor de reprezentanții mass-media, clienții noștri și rețeaua de dealeri. Desigur, acest model popular va atrage și în continuare admiratorii brandului Nissan » – a adăugat el.
. Alianța publicațiilor automobilistice din China include 23 de publicații influente. Membrii juriului au apreciat toate modelele noi, apărate pe piața chineză în a. 2014 din punctul de vedere al dinamicii, confortului, economiei, interiorului, exteriorului și a raportului preț/calitate. E de menționat, că Nissan obține acest premiu în China al treilea an consecutiv. În 2012 «Automobilul anului» a devenit Nissan Sylphy, în 2013 – Nissan Teana.
Nissan X-Trail pentru piața chineză este produs la uzinele companiei для китайского рынка выпускается Dongfeng Nissan în orașele Zhengzhou și Dalian
Vânzările Nissan X-Trail în China constituie cca 10 000 mașini, în total până în prezent au fost vândute 110 000 mașini noi Nissan X-Trail.
În Ucraina, vânzările noului Nissan X-Trail au început în octombrie, trecut și modelul a devenit unul dintre cele mai populare pe segmentul dat.
Nissan X-Trail mai participă la concursul «Automobilul anului în Ucraina 2015», unde este printre principalii pretendenți la premiul «Cel mai bun SUV de dimensiuni medii».
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?