Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Încălcări grave ale itinerariilor transportului public

12 ian. 2015,, 13:45   Societate
3943 0
Foto: sinoptik.md
În perioada sărbătorilor, cînd s-au format ambuteiaje mari pe arterele principale ale capitalei, 15 șoferi de maxi-taxi au încălcat itinerariile stabilite de primarul general pe 25 decembrie 2014.
Potrivit vicedirectorului Direcției generale transport public și căi de comunicație, Vitalie Butucel, șase rute „au început să circule pe str. Alexandru cel Bun și Columna, astfel încălcînd dispoziția primarului general”.

Potrivit funcționarului, în urma acestor încălcări au fost întocmite 15 procese verbale contravenționale cu aplicarea amenzilor corespunzătoare. În zilele următoare, tuturor administratorilor rutelor respective li se vor înainta prescripții și li se vor aplica sancțiuni conform contractelor de administrare a rutelor cu acești operatori de transport.

„Aceste încălcări nu vor fi tolerate. Noi le catalogăm drept încălcări grave ale contractului de administrare a rutelor. În aceste cazuri vom aplica sancțiuni de reziliere a contractelor după două sau trei încălcări”, a afirmat Butucel.

Încălcări ale itinerariilor au comis unii șoferi de pe rutele 174, 171 și 135.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?