Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Cît costă vizita lui Moș Crăciun

25 dec. 2014,, 12:00   Societate
4781 0

Foto: vk.com

Sîntem în pragul sărbătorilor de iarnă, pe care nu ni le putem imagina fără Moș Crăciun. Copiii îl așteaptă cu nerăbdare, dar și cei maturi ar fi bucuroși să-l vadă.

Deci pentru a-l invita pe Moș Crăciun la un matineu, acasă sau la o seară corporativă, va trebui să suportați și unele cheltuieli. Prețul pentru serviciile lui Moș Crăciun variază în funcție de zi, oră, loc.

Dacă intenționați să-l invitați pe bătrînul cu barbă albă în zilele obișnuite la sfîrșitul lunii decembrie, cu un program artistic de circa 20-30 min, vă veți încadra în suma de 300 de lei. Prețul se va ridica pînă la 900 de lei, dacă preferați să fiți vizitați de Moșul chiar în seara de Revelion.

Moș Crăciun vă poate întîlni „întîmplător” pe stradă și, ca prin minune, să aibă la el scrisoarea și cadoul pe care și-l dorește copilul dvs. Acest serviciu costă în medie 250 de lei.

Dacă e vorba de un matineu la școală sau grădiniță, prezența Moșului va costa 500-700 de lei. Doritorii de a o vedea și pe Alba ca Zăpada vor fi nevoiți să achite încă 300-500 lei.

Vizita lui Moș Crăciun la o seară corporativă costă dublu sau chiar triplu. Pentru acest serviciu veți scoate din buzunar de la 1 mie pînă la 3 mii de lei, în funcție de durata programului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?