Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Voronin a anunţat CINE va reprezenta Partidul Comuniștilor la dialogul cu partidele proeuropene

25 dec. 2014,, 09:15   Politică
8701 6

Foto: vesti.md

Secretarul executiv al PCRM, Artur Reşetnicov, şi viitorul preşedinte al fracţiunii parlamentare, Violeta Ivanov au fost delegaţi de formaţiune pentru a participa la consultări cu reprezentanții partidelor proeuropene privind colaborarea în noul Legislativ. Anunţul a fost făcut pentru Publika TV de către liderul comuniştilor, Vladimir Voronin.

Discuţiile dintre partide ar putea începe în următoarele zile. Vladimir Voronin a mai spus că partidul său este gata să aibă consultări cu toate partidele parlamentare.

Asta numai dacă acestea vor respecta suveranitatea, independenţa şi integritatea statului, precum şi vor accepta integrarea în UE şi în alte structuri internaţionale, inclusiv Uniunea Vamală.

"Curtea de Conturi, Comisia Electorală Centrală, Audiovizualul, de ce nu consiliul coordonator în frunte cu reprezentantul opoziţiei la canalul public Moldova 1. După raportul de forţe în Parlament, mandatele pe care le-am obţinut avem dreptul să avem din partea opoziţiei o funcţie de vicepreşedinte. Opoziţia care era în 2005, după alegerile parlamentare, nu am înlăturat-o cum ne-au înlăturat pe noi în aceştia ani din 2010, până în 2014", a spus preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.

De asemenea, Voronin susţine că, pentru o conlucrare constructivă în Legislativ, este necesar ca partidul pe care îl conduce să-i revină instituţii şi funcţii de control.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?