X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Miss Universitate 2014

11 dec. 2014,, 10:25   Societate
3000 0

Foto: zugo.md

20 de studente au concurat aseară pentru titlul de Miss Universitate 2014.Fetele au impresionat juriul prin trăsăturile fizice, inteligenţă, ingeniozitate şi carismă. Cel mai important concurs de frumusețe s-a desfăşurat într-un hotel de lux din capitală şi a fost urmărit de zeci de curioşi.

Concurentele au defilat pe podium în costum de baie, ţinută business, sport şi în rochie de seară. Totodată, ele au mai trebuit să le demonstreze celor 13 membri ai juriului că sînt nu doar frumoase, ci şi inteligente.

Mult-rîvnitul titlu i-a revenit unei studente din anul I de la Universitatea Tehnică din Moldova, specialitatea tehnologii informaţionale. Pe frumoasa cîştigătoare o cheamă Ana Maria Iliaş.

"Nu m-am aşteptat să cîştig. Cred că juriul a decis şi a văzut în mine un farmec aparte", a spus cîştigătoarea.

Pe locul doi s-a clasat o studentă în anul III la Facultatea de Jurnalism a USM.

"Am fost conştientă că nu o să iau premiul cel mare. Nu pentru că nu am încredere în mine, însă eu nu am vrut să multe responsabilităţi după asta", a menţionat Maria Gîrjeu, vice Miss Universitate.

Cei mai încantaţi de spectacol au fost, desigur, bărbaţii.

"Dominişoara cu nr.16 mi-a plăcut că zîmbea tot timpul, era naturală".

"Concurenta cu nr. 2. Naltă, slăbuţă, cu forme".

Membrii juriului au menţionat că frumoasa cîştigătoare merită pe deplin titlul de Miss Universitate. "În general s-a apreciat totul. Fata deţine calităţi de model", a declarat Olga Blanc, membru din juriu.

Participantele care au urcat pe podium s-au ales şi cu premii pe măsură. Astfel,cîştigătoarea locului întîi a obţinut 30 de mii de lei. Pentru locurile doi şi trei au fost acordate 20 de mii de lei şi, respectiv, 10 mii de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?