X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Liberal-democrații, indignați de afirmațiile lui Chirtoacă

5 noi. 2014,, 16:50   Politică
11997 7
Foto : noi.md
Reprezentanții PLDM susțin că afirmațiile primarului capitalei precum că structurile de forță ar fi complici la fărădelegile comise de protestatarii de la Primărie sînt minciuni. Poziția a fost exprimată de liberal-democrați într-o declarație publică, după ce primarul a adus acuzații la adresa Ministerului de Interne, informează NOI.md.

„Îl îndemnăm pe edilul capitalei să se menţină în limitele unui comportament corect şi civilizat, cu atît mai mult cu cît sîntem în plină campanie electorală. De asemenea, chemăm instituţiile abilitate ale statului să facă uz de atribuţiile legale pentru depăşirea situaţiei de la primăria capitalei”, se arată în declarația PLDM.

Conflictul s-a iscat după ce Dorin Chirtoacă a acuzat Ministerul de Interne de complicitate la acțiunile veteranilor războiului de pe Nistru, care au ocupat clădirea Primăriei de trei zile.

„Este strict în competența dînșilor să asigure ordinea publică. Dacă nu vor să o facă, înseamnă că sînt complici, dacă nu pot să o facă însemnă că avem o instituție care nu își merită titlul și trebuie desființată. Chiar să aibă protestatarii dreptate, dînșii nu au ce căuta în clădirea Primăriei. Bîlbîiala aceasta din ultimele două zile a structurilor de forță arată complicitate”, a spus astăzi primarul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?